De visboot

Als fanatiek roofvisser ben ik altijd al bezig geweest met boten, zeker de laatste jaren struin ik het internet af opzoek naar talloze soorten boten.

Tot ik na lang speuren op een nieuw soort boot terecht kwam die mij direct aansprak, het skelet is gebouwd van hout en de vorm is gemaakt van schuimen platen die in de vorm van de boot zijn gesneden. over deze schuimen platen worden epoxy matten gelegd waardoor de boot keihard word. het grote voordeel van deze constructie is dat de boot zeewaterbestendig en daarnaast buitengewoon licht is.

De boot is 555 cm lang, 215 cm breed en heeft een diepe V-bodem. Door deze constuctie is de boot zeer licht van gewicht, dus ook gemakkelijk trailerbaar en heeft zeer goede vaar en drifteigenschappen door de diepe V-bodem. Ik heb de boot speciaal ontworpen zodat er optimaal gevist kan worden met meerdere mensen op zowel zoet als zout water. De boot is afgewerkt van enkel het beste materiaal zoals comfortabele stoelen van Attwood een zoutwater electro motor van Minn Kota en dieptemeters van Lowrance. Ook heb ik de indeling zo gemaakt dat je een diepere kuip in het midden hebt waar je comfortabel kunt zitten tijdens het varen en een groot werpdek voor en achter zodat je tijdens het werpend vissen de rovers goed op je kunstaas kan zien duiken!

JE Visgids boot De epoxy indeling JE Visgids boot