Jeroen EijssensEven voorstellen...
Zowel het vissen met aas, als het vissen met kunstaas heeft mij gegrepen. Naast heel veel te hebben gevist, heeft ook het werken in de hengelsport, in hengelsportzaken en als visgids, bijgedragen aan mijn vaardigheden als visser. Mede door deze vaardigheden en een beetje geluk wist ik een aantal keer de 1e en 2e plek te behalen bij verschillende roofviswedstrijden.

Elk jaar ga ik op visvakantie naar verschillende landen waar ik vis op zowel het zoete als het zoute water. Daar leer ik erg veel in de praktijk wat ik hier in Nederland weer goed kan toepassen. Of het nou kabeljauw vissen vanaf de kant is of werpend vissen op grote snoek, ik probeer van iedere visserij zo veel mogelijk af te weten waardoor er op elke situatie kan worden ingespeeld. Ik kan dan ook net zo veel genieten van een mooie baars dan van een enorme snoek of zeebaars. Graag neem ik u mee op avontuur naar de mooiste visplekken van Nederland waar ik u een dag zal bezorgen die u niet snel zult vergeten.

Wilt u dus iets weten over welke visserij dan ook, neem dan gerust contact met mij op want JEvisgids is de visgids speciaal voor jou.

previous arrow
next arrow
Slider