Hoe ziet uw visdag eruit?

De visdag begint, indien we uit de boot gaan vissen bij een trailerhelling ergens in het land. Vanzelfsprekend gaat dit in goed overleg en ontvangt u de informatie waar u dient te zijn op voorhand. Afhankelijk van de soort visserij en het jaargetijde kunnen de tijden worden aangepast.

Nadat u bent opgestapt krijgt u een uitgebreide uitleg over het materiaal, de soort visserij en de techniek. Tijdens deze introductie wordt ook een inschatting gemaakt van de kennis die u reeds hebt opgedaan over het vissen. Dit betekent dat u altijd leert wat u wilt leren. Tijdens de uitleg wordt veel nadruk gelegd op de techniek. Vaak is de techniek bepalend voor een goede visdag. Deze uitleg neemt u na deze visdag ook weer met u mee, zodat u deze kunt toepassen in uw toekomstige visserij.

Indien nodig varen we eerst naar een plek waar u vooraf in alle rust het gevraagde kunt oefenen. Indien nodig krijgt u aanvullende uitleg of een demonstratie. Vervolgens varen we naar de geplande visstek om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen en te vangen!

Uiteraard wordt het u tijdens deze visdag zo comfortabel mogelijk gemaakt, zodat u zich volledig kunt richten op het vissen. Rond het middaguur wordt er desgewenst een pauze ingelast voor de lunch. Aan boord kan er een eitje of zelfgemaakte hamburger worden gebakken!

Tijdens deze visdag krijgt u alle benodigde informatie aangereikt. Wat gebeurt er onder water? Waar zit de vis? Wanneer jaagt de vis? Hoe werken kleuren onder water? Hoe vissen we effectief in sterke stroming? Hoe gebruik ik de dieptemeter om de vis te zoeken? Alle variabelen die te maken hebben met vissen komen aan bod. Daarnaast hebben we natuurlijk oog voor de natuur van ijsvogels tot zeehonden, op een visdag met JE visgids kunt u van alles tegenkomen.

Informatie?
Tarieven?
Visdag boeken?
Snoekbaars