Mijn naam is Bart Knol en ik ben terecht komen bij Jeroen via een vriend die vaker met hem heeft gevist. Maandag 27 maart ben ik met Jeroen op het grote water geweest om een dag te roofvissen.

Zelf had ik geen ervaring met snoek/snoekbaars dus het leek mij een leuk idee om dit met een gids vanaf de boot te doen. Het weer was erg goed een beetje te zonnig maar Jeroen vertelde mij dat het later op de dag beter “vangweer” zou worden. We vaarden langs een aantal stekken waar Jeroen ook het een ander liet zien op de fishfinder en legde ook uit hoe de bodem in kaart wordt gebracht. Aan de hand daarvan kreeg ik instructies hoe en waar te vissen en vrij kort daarna ving ik ook mijn eerste flinke snoek. Na een paar goede tips over de techniek kon ik ook nog mijn eerste grote snoekbaarzen vangen aan het eind van de dag!

Mijn interesse voor het roofvissen is nu zeker gewekt en zodra Jeroen zijn nieuwe boot klaar is wordt er snel nog een dag gepland!

Jeroen nogmaals bedankt voor deze topdag!

previous arrow
next arrow
Slider